CIAO!!

Wat mag je bij ons verwachten?

(under construction)

 

Omdat Caruso op een centrale plek bij de markt gevestigd zijn is er voor onze toekomstige gast een ontmoetingsplek ontstaan waar men naast veel Amsterdamse gezelligheid, gastvrijheid en veel kwaliteit kan verwachten voor zijn geld!

 

Op het kruispunt van winkelstraat en Dappermarkt kunnen onze gasten bijkomen van de alledaagse Amsterdamse drukte en bijvoorbeeld onder het genot van onze zelfgebrande Italiaanse koffies even bijkletsen of een krantje lezen. Uiteraard kan er ook gewoon snel een take away latte gehaald worden. Voor ieder wat wils. Onze riant belegde focaccias of heerlijke Italiaanse ijsjes en desserts zijn er uiteraard ook voor take-out.  Onze Italiaanse lunches, soepen en salades worden a la casa, dagvers en met de grootste zorg bereid.

 

Als u echter lekker vanuit huis of bedrijf wilt bestellen gaat dat natuurlijk ook rap via onze website of via de verschillende bestelsites zoals Uber eats, thuisbezorgd.nl en deliveroo .

 

Tot slot.
Omdat wij betaalgemak en uw comfort belangrijk vinden heeft U ook de mogelijkheid om per App of QR code te bestellen we accepteren vrijwel alle credit en debetkaarten, cash, als ook andere moderne smartphone toepassingen (Tikkie, Apple pay) die aan de internationale eisen van betalingsverkeer voldoen. Digitaal cryptogeld kunnen wij helaas niet accepteren.

 

 

 Wees welkom